Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Jornada oberta. Tarifes en distribució agroecològica

junio 10 @ 12:00 pm - 2:00 pm

L’Establiment de tarifes en distribució és un repte clau per als projectes que treballen en Circuits curts de comercialització. Algunes de les preguntes que ens fem Quan vam iniciar projectes de distribució compartida són: com establim els preciós entre productores Associades? Com calculem el preu de l’transport i com el repercutim sobre el Percier del producte? Què tarifes apliquem als diferents tipus de clients (col·lectivitats, particulars, botigues, etc.)?

Aquesta sessió, organitzada en el marc de el projecte Einateca agroecològica impulsada per arran de terra, l’Aresta i Pam a Pam, pretén aportar algunes claus per respondre a aquests interrogants. Per fer-ho, comptarem amb la presència de Jon Garai de Ekoalde, projecte d’agrupació de la distribució formació por 73 productores i elaboradores ecològiques de Navarra, i Carmen Cuéllar de Madrid Km0, cooperativa de serveis per a Petits projectes agroecològics de producció i Elaboració formada per 5 Entitats. Després de sobre Ponències, tindrem un espai de debat i preguntes per compartir experiències, Propostes i dubtes.

Per inscriure-t’hi, POTS enviar un mail a rosa@arrandeterra.org amb el teu nom, cognoms, DNI i entitat de la qual formes part si és el cas. Puc fer-nos arribar les teves preguntes abans de el 2 de juny perquè les ponents puc incorporar algunes respostes a sobre Ponències.

Detalles

Fecha:
junio 10
Hora:
12:00 pm - 2:00 pm
Ver la web Evento

Local

Seminario web