Calendari «De la mar al plat»

Calendari "De la mar al plat"

El Calendari "De la mar al plat" posa en valor les espècies, fomentant un consum de peix i marisc adaptat als seus cicles naturals. És un homenatge al barris marítims i a les seues famílies pescadores. Un reconeixement al seu treball diari i a un aliment variat i accessible a totes les butxaques. També és una invitació a descobrir mitjançant la pesca, territoris poc reconeguts de la nostra ciutat. Un recorregut il·lustrat per Luis Demano, Aitana Carrasco, Valero Doval i Luna Pan amb receptes tant de pescadors i pescadores com de pescateries o de professionals de la restauració com Casa Montaña en el Cabanyal, La Cambra dels Sentits en El Palmar o Ricard Camarena. Pots aconseguir el calendari a la pescateria del teu barri o descarrega-ho gratuïtament al següent enllaç:

Comments are closed.